Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Лекції для студентів від подаківців Головного управління ДПС у Черкаській області

, опубліковано 12 грудня 2019 о 18:02

Лекції для студентів від подаківців
  Головного управління ДПС у Черкаській області


В рамках Всеукраїнського тижня права, податківці  Головного управління ДПС у Черкаській області завітали до навчально-наукового інституту економіки і права  Черкаського національного університету  імені Богдана Хмельницького напряму підготовки «Правознавство».
Посадовими особами головного управління проведені лекції для студентів вищезазначеного учбового закладу. Начальник податків і зборів з фізичних осіб Микола Кислинський розповів про  податок на доходи з фізичних осіб, та зупинився на темі «Право на податкову знижку», також проінформував молодь про деякі права, встановлені Податковим кодексом України, якими вони можуть скористатись вже зараз.
 Керівник управління правового забезпечення Євгеній Кондаков розповів про напрям роботи управління та судову практику у податковій службі. Зазначив про актуальність правосвідомості наших громадян по виконанню законодавства згідно якого  кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори  в порядку і розмірах, встановлених законом.
 Також до лекції було залучено представника кадрового забезпечення та розвитку  персоналу Інну Чорномор, яка   поінформувала студентів про умови проходження державної служби та працевлаштування згідно Закону України «Про державну службу»  та  Постанови КМУ «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби».
Розглянуті під час лекції питання викликали підвищену увагу та інтерес зі сторони студентів, що свідчить про актуальність розгляду зазначених тем.
Податківці висловили сподівання, що інформація, яку студенти отримали у ході лекції, буде для них не тільки цікавою, а й досить корисною, а проведення подібних заходів стане доброю традицією.