Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Черкаській області в умовах воєнного стану

опубліковано 27 жовтня 2022 о 14:45

У зв’язку із військовою агресією російської федерації проти України, запровадженням воєнного стану в Україні, збільшенням кількості ракетних обстрілів та атак безпілотних бойових літальних апаратів військами російської федерації, пошкоджено енергетичну інфраструктуру країни, в тому числі на території Черкаської області. Як наслідок запроваджуються планові відключення електропостачання, також можливі аварійні відключення.

У разі відключення електропостачання у приміщеннях ЦОП, працівники ЦОП перебувають на своїх робочих місцях, відвідувачі у разі необхідності можуть звернутися до них за усною консультацією чи роз’ясненням щодо надання адміністративних чи інших послуг. Після відновлення електропостачання послуги надаються в повному обсязі.

Наголошуємо відвідувачам, що Центри обслуговування платників Головного управління ДПС у Черкаській області працюють у звичайному режимі: понеділок – четвер з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., п’ятниця - з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв., обідня перерва з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв.

УВАГА! На час оголошення сигналу «Повітряна тривога» робота Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Черкаській області припиняється, відвідувачі повинні залишити приміщення ЦОП та перейти до найближчого укриття.

З інформацією про Центри обслуговування платників (режим роботи, контакти та інше) можна ознайомитись у банері «Центри обслуговування».