Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

УВАГА! В ГУ ДПС у Черкаській області відкрито новий формат співпраці з бізнесом

опубліковано 04 серпня 2022 о 11:29

ГУ ДПС у Черкаській області нагадує платникам, що податкова служба проводить активну роботу з налагодження діалогу з представниками громадськості та бізнес спільнотою.

Для цього використовуються різні формати взаємодії - гарячі лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації тощо. ДПС України активно використовує один із дієвих форматів співпраці податкової з бізнесом – комунікаційну податкову платформу.

Відтак, щоби більш оперативно вирішувати всі нагальні питання, таку комунікаційну податкову платформу створено і на базі ГУ ДПС у Черкаській області.

Переконані, що такий новий формат спілкування сприятиме ефективній комунікації з профільними бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.

Тож запрошуємо бізнес-спільноту активно користуватися регіональною комунікаційною податковою платформою за наявності нагальних питань.

Електронна адреса для звернень: ck.ikc@tax.gov.ua.

Для пришвидшення розгляду питань рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання  (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті.