Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Інноваційні та цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі»: Держпраці закликає до участі в конкурсі

, опубліковано 13 травня 2024 о 08:30

Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці закликає до участі в конкурсі «Інноваційні та цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі». Його започаткували в Україні цього року з нагоди відзначення Дня охорони праці.

Якщо ви вже успішно впроваджуєте інноваційні та цифрові рішення, зокрема електронний документообіг в системі управління охороною праці, моніторинг стану обладнання, виявлення небезпек, попередження аварійних ситуацій тощо або починаєте цей шлях, ми запрошуємо вас поділитися своїм досвідом та досягненнями у цьому розділі.

Для участі в конкурсі потрібно зробити кілька кроків:

1. Участь у конкурсі можуть брати юридичні та фізичні особи – підприємці усіх видів діяльності та форм власності, які використовують найману працю, та запровадили інноваційні та цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі в системі управління охорони праці на підприємстві.

2. Для участі у конкурсі уповноважений представник роботодавця має зареєструватися та завантажити презентаційні матеріали: презентацію у форматі pdf та/або відеоролик у форматі mp4.

3. Реєстрація та завантаження матеріалів здійснюється з 28 квітня по 25 червня.

4. Для оцінки відповідності матеріалів заявленій темі Держпраці створюється журі за участю представників центральних органів виконавчої влади та сторін соціального діалогу. Мінімальна кількість членів журі – 7 осіб.

5. Після вивчення журі отриманих матеріалів на відповідність заявленій темі вони розміщуються на порталі та стають доступними для всіх бажаючих (без можливості завантаження) для розгляду та голосування. Голосування триватиме з 1 липня по 31 серпня включно.
6. Рішення, що наберуть найбільшу кількість голосів, будуть відзначені дипломами Держпраці.

Для отримання більш детальної інформації про конкурс переходьте за посиланням: https://theartofsafety.dsp.gov.ua/