Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Кращий спеціаліст з охорони праці»: Держпраці закликає до участі в конкурсі

, опубліковано 10 травня 2024 о 08:30

Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці закликає до участі в конкурсі «Кращий спеціаліст з охорони праці». Його започаткували в Україні цього року з нагоди відзначення Дня охорони праці.

Тут кожен спеціаліст з охорони праці може заявити про себе як про найкращого фахівця, що має максимальну ефективність та є суперпрофесіоналом. Хочете потішити себе та свого роботодавця – вам сюди!

Для участі в конкурсі потрібно зробити кілька кроків:

1. На платформі ratingop.expertus.com.ua спеціалісти з охорони праці мають унікальну можливість випробувати себе, а також увійти до десятки найкращих фахівців України.

2. Мета Рейтингу - підвищити професійну кваліфікацію працівників служб охорони праці підприємств, установ і організацій.

3. Участь у конкурсі можуть взяти всі бажаючі фахівці з охорони праці, які безпосередньо реалізують функції щодо створення безпечних і здорових умов праці.

4. Конкурс складається з тесту, де учасники відповідають на питання з охорони праці. Тест охоплює широке коло питань в аспектах, які пов’язані з безпекою працівника, зокрема можуть трапитися вузькі галузеві запитання. При цьому учасники мають необмежену кількість спроб, щоб набрати максимум балів і дізнатися щось нове. Рейтинг учасників формується відповідно до кількості правильних відповідей, і чим більше правильних відповідей ви надаєте, тим вище ваше місце в рейтингу.
5. Рейтинг призначений для практиків, тож у ТОП-10 не потраплятимуть представники фахових періодичних видань, а також особи, які консультують із питань охорони праці на платній основі.

Для отримання більш детальної інформації про конкурс переходьте за посиланням: https://theartofsafety.dsp.gov.ua/