Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Ефективні програми психосоціальної підтримки на роботі та її реалізація»: Держпраці закликає до участі в конкурсі

, опубліковано 09 травня 2024 о 08:30

Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці закликає до участі в конкурсі «Ефективні програми психосоціальної підтримки на роботі та її реалізація». Його започаткували в Україні цього року з нагоди відзначення Дня охорони праці.

Це про роботодавців, які розуміють, що таке успішний бізнес з найпродуктивнішою командою професіоналів-однодумців. Якщо ви знаєте, як зробити команду такою, і ви вже це зробили чи намагаєтеся це зробити –  цей розділ для вас.

Для участі в конкурсі потрібно зробити кілька кроків:

1. Участь у конкурсі беруть юридичні та фізичні особи – підприємці всіх видів діяльності та форм власності з території всієї України, які дбають про ментальне здоров’я своїх працівників та запровадили або запроваджують психосоціальну підтримку працівників на робочому місці.

2. Для участі у конкурсі уповноважений представник роботодавця має зареєструватися та завантажити презентаційні матеріали: презентацію у форматі pdf та/або відеоролик у форматі mp4.

3. Реєстрація та завантаження матеріалів здійснюється з 28 квітня по 25 червня.

4. Для оцінки відповідності матеріалів заявленій темі Держпраці створюється журі за участю представників центральний органів виконавчої влади та сторін соціального діалогу. Мінімальна кількість членів журі – 7 осіб.

5. Після вивчення журі отриманих матеріалів на відповідність заявленій темі вони розміщуються на порталі та стають доступними для всіх бажаючих (без можливості завантаження) для розгляду та голосування. Голосування триватиме з 1 липня по 31 серпня включно.
6. Програми, що наберуть найбільшу кількість голосів, будуть відзначені дипломами Держпраці.

Для отримання більш детальної інформації про конкурс переходьте за посиланням: https://theartofsafety.dsp.gov.ua/