Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Мистецтво, що рятує життя»: Держпраці закликає до участі в конкурсі

, опубліковано 08 травня 2024 о 11:02

Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці закликає до участі в онлайн-конкурсі «Мистецтво, що рятує життя». Його започаткували в Україні цього року з нагоди відзначення Дня охорони праці. 

У конкурсі можуть брати участь всі бажаючі без обмежень за віком, зайнятістю та місцем проживання. 

Обласний етап триватиме до 25 червня. Роботи мають відповідати заявленій темі. До участі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на теми охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт, зокрема: 

- постери чи інформаційні плакати, створені вручну або за допомогою програмного забезпечення;

- художні фото, колажі чи зображення, створені на основі фото;

- малюнки, виконані вручну на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці малювання;

- відеоролики (мультиплікаційні, документальні, художні).

Для участі в конкурсі учасники особисто реєструються на порталі «Мистецтво безпеки праці» за покликанням: https://theartofsafety.dsp.gov.ua/ та завантажують свої роботи у форматі jpg, jpeg або png.

Одночасно з надсиланням робіт учасники (за бажанням) можуть надавати згоду на продаж їхніх творів (в електронному вигляді) через аукціон з подальшим направленням коштів на потреби Збройних Сил України. У разі, якщо учасник є неповнолітнім, до заявки долучається згода одного з батьків. Наявність згоди одного з батьків – обов’язкова. Її відсутність є підставою для відмови у прийнятті роботи до конкурсу. У такому випадку робота повертається авторові обласним журі з відповідним повідомленням.