Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черкаські податківці на воркшопі «Жіноче лідерство та сімейний бізнес»: підтримка та роз’яснення для жінок-підприємиць

, опубліковано 01 травня 2024 о 12:17

За підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», бізнес-клубу «Business Woman Club» та Центру підтримки експорту у Черкасах відбувся воркшоп "Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів".

Воркшоп розроблений спеціально для жінок-підприємиць, аби допомогти їм адаптуватися до нових реалій воєнного часу та здолати виклики, з якими зіткнувся весь український бізнес. Учасниці дізнались про грантові можливості, отримали необхідні навички та знання для ефективного бізнес-планування, використання штучного інтелекту, а також створення стратегії розвитку та масштабування власного бізнесу.

Під час заходу підприємиці отримали цінні поради та роз'яснення від фахівців Головного управління ДПС у Черкаській області:

- начальник ДПІ у м. Черкасах Олександр Коваленко розповів про новації податкового законодавства та правовий захист ведення бізнесу в Україні;
- начальник відділу фактичних перевірок ГУ ДПС у Черкаській області Ярослав Двірник детально роз'яснив важливість державної реєстрації як субєкта господарювання, а також особливості застосування та використання як класичних реєстраторів розрахункових операцій, так і програмних.
«Дотримання податкового законодавства – це не лише обов'язок, але й ключ до успішного ведення бізнесу. Ми прагнемо надавати жінкам-підприємницям чіткі та зрозумілі роз'яснення, щоб вони могли бути впевнені, що їхній бізнес ведеться прозоро та законно», – зазначили податківці.

Головне управління ДПС у Черкаській області щиро вірить у потенціал жіночого підприємництва в Україні. Ми готові й надалі надавати жінкам-підприємницям всебічну підтримку та роз'яснення, щоб допомогти їм розвивати свій бізнес та стати рушійною силою української економіки. Разом ми зможемо подолати будь-які труднощі та досягти успіху!