Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти Черкаського державного бізнес-коледжу прокачали скіли з декларування

, опубліковано 10 квітня 2024 о 15:58

Студенти 2-го курсу Черкаського державного бізнес-коледжу, що навчаються за спеціальностями "Облік і оподаткування" та "Фінанси, банківська справа та страхування", завітали до обласної податкової, щоб отримати практичний досвід у заповненні податкових декларацій.

Спікерами заходу виступили очільник ДПІ у м.Черкасах Олександр Коваленко, Віталій Лушников - начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб у м. Черкасах та заступниця начальника управління персоналу Галина Московченко. 

Заступниця начальника управління персоналу ГУ ДПС у Черкаській області Галина Московченко ознайомила студентів зі структурою Головного управління, розповіла про те як розпочати кар’єру в цій сфері, переваги роботи в податковій службі та особливості призначення на посади державної служби.

Віталій Лушников з Олександром Коваленком чітко та доступно роз'яснили як заповнювати декларацію про майновий стан і доходи та декларацію платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця. 

Після теоретичної частини студенти закріпили знання на практиці, заповнюючи примірники декларацій під чуйним керівництвом Віталія Лушникова та начальника ДПІ у м. Черкасах Олександра Коваленка. Тепер молодь знає як заповнити декларацію про майновий стан і доходи без зайвого клопоту та як не заплутатися з декларацією платника єдиного податку.