Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження податків до бюджету Черкаської громади обговорили на засіданні комісії з легалізації заробітної плати

опубліковано 20 грудня 2023 о 14:58

Для контролю за своєчасним та повноцінним надходженням податків до бюджету Черкаської міської територіальної громади відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати Черкаської міської ради.

Одне з пріоритетних завдань – встановити проблемні питання діяльності платників податків задля подальшого врегулювання. Відтак на комісії заслухали платників податків, у яких середня заробітна плата менше, ніж у відповідній галузі економічної діяльності.

За результатами, рекомендували належним чином оформлювати трудові відносини, дотримуватись чинного трудового законодавства в частині оплати праці. 

Наприкінці зустрічі начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб у м. Черкасах та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Віталій Лушников, який взяв участь у засіданні, звернув увагу членів комісії на нагальних питаннях щодо активізації роботи з підприємствами міста, зокрема роз'яснення численних змін у законодавстві.