Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати дев’яти місяців роботи та новації податкового законодавства: у Головному управлінні ДПС відбулось засідання Громадської ради

, опубліковано 19 жовтня 2023 о 17:00

Результати діяльності Головного управління ДПС у Черкаській області за 9 місяців 2023 року, норми податкового законодавства в межах Закону України № 3219, особливості мінімального податкового зобов’язання. Ці та інші питання обговорили на черговому засіданні Громадської ради при Головному управлінні  ДПС у Черкаській області. Воно відбулось за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимира Жавріда, заступниці начальника Тетяни Харьковської, керівників профільних підрозділів та членів Громадської ради.

Володимир Жаврід у цілому поінформував учасників про підсумки проведеної Головним управлінням роботи за період нинішнього року. Натомість керівник Громадської ради Євген Нагорний повідомив про діяльність Громадської ради за 9 місяців року.

Особливу увагу приділили питанню відновлення фактичних та документальних перевірок під час дії воєнного стану відповідно до Закону України № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». Начальник управління податкового аудиту Володимир Сліпченко спільно з колегою Ярославом Двірником детально зупинились на результатах проведень у 2023-му документальних планових, позапланових та фактичних перевірок.

Водночас заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб Любов Струніна надала актуальну нині інформацію щодо особливостей сплати мінімального податкового зобов’язання.

Під час конструктивного діалогу обговорили всі питання та напрацювали спільні дії для подальшої ефективної роботи.