Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центри обслуговування платників – для отримання консультативних та адміністративних послуг

, опубліковано 25 серпня 2023 о 13:51

При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Черкаській області функціонує 21 Центр обслуговування платників (ЦОП). У них платники податків можуть отримати інформаційні, консультативні та адміністративні послуги. Центри обслуговування платників надають 79 адміністративних послуг. ЦОП працюють з понеділка до четверга з 8 до 17 години, у п’ятницю – до 15 години 45 хвилин; обідня перерва – із 12 години до 12 години 45 хвилин; субота та неділя – вихідні.

Нагадуємо! Наказом Головного управління ДПС у Черкаській області від 10.08.2023 №192 було ліквідовано центр обслуговування платників Черкаської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області за адресою: 18003, м.Черкаси, вул. В’ячеслава Чорновола, 157.

Відтак платникам податків, які обслуговувалися в ЦОП Черкаської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області, за консультаціями та адміністративними послугами необхідно звертатись до центру обслуговування платників (ЦОП) ДПІ у м.Черкасах Головного управління ДПС у Черкаській області, розташованого за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235.