Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки розгляду Повідомлень щодо ПН/РК: ухвалене рішення про реєстрацію понад 28,5 тисяч

, опубліковано 10 серпня 2023 о 09:18

ГУ ДПС у Черкаській області інформує про стан роботи системи моніторингу відповідності ПН/РК критеріям оцінювання ступеня ризиків.

Так, за січень – липень 2023 року на розгляд комісії ГУ ДПС у Черкаській області з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних надійшло 29 021 Повідомлень про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування 1 917 суб’єктами господарювання на загальну суму ПДВ 837,8 млн грн. 

За результатами розгляду Повідомлень щодо подання пояснень та копій документів, прийнято рішення про реєстрацію 28 531 Повідомлень по ПН/РК 1877 СГ на загальну суму ПДВ 816,6 млн грн. 

Крім того, Комісією враховано 909 Таблиць даних платника податку з інформацією щодо кодів видів економічної діяльності платника податку згідно з УКТ ЗЕД та/або кодів послуг згідно з ДКПП.

Якщо у майбутньому будуть виявлені ризики в діяльності підприємства, таблиця може бути скасована, як на регіональному, так і на центральному рівні.

У разі виникнення додаткових питань щодо зупинення реєстрації ПН/РК, ви завжди можете отримати консультацію у спеціалістів ГУ ДПС у Черкаській області за номером: (0472) 33-91-97.