Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у форматі "круглого столу" з представниками аграрного сектору Черкащини

, опубліковано 27 квітня 2023 о 16:42

У форматі «круглого столу» сьогодні в приміщенні ГУ ДПС у Черкаській області за участю в.о. начальника Сергія Гришка, заступника начальника Тетяни Харьковської, начальника управління оподаткування фізичних осіб Володимира Жавріда, начальника управління оподаткування юридичних осіб Миколи Гріднєва, начальника управління податкового аудиту Володимира Сліпченка та представниці ТВ ВГО «АППУ» в Черкаській області  Юлії Зозулі, відбулася зустріч з керівником Черкаського відокремленого підрозділу ВГО «Українська аграрна конфедерація» Лорою Рубченко. 

В ході зустрічі обговорили найгостріші питання сезону, які стосуються  платників податків аграрного сектору та новації податкового законодавства у напрямку здійснення контрольно-перевірочних заходів.
Окремо зупинилися на питанні рівня середньої заробітної плати та її підняття на підприємствах аграрного сектору, про суми виплат громадянам відсотків за орендну плату  паїв та детально розібралися в спірних питаннях щодо змін до Податкового Кодексу України внесених законом України від 12 січня 2023 року  №2888, який набрав чинності з 1 квітня 2023 року.