Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Професійне навчання податківців

, опубліковано 15 березня 2023 о 15:29

В.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко 15 березня 2023 року відкрив семінар, який традиційно організовано з метою підвищення професійного розвитку працівників головного управління на базі Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації.

Семінар проводиться в онлайн режимі з 15 по 17 березня 2023 за спеціальною короткостроковою програмою «Актуальні питання реалізації податкового законодавства». Лектори семінару - керівники структурних підрозділів головного управління.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко висловив подяку Директору Сергію Демченку та всім працівникам Центру за доброзичливість, відкритість по відношенню до податківців, а також за підтримку та організацію проведення навчання, оскільки професійний розвиток державних службовців має позитивний вплив на якість роботи та підвищення ефективності діяльності податкової служби в цілому.

За результатами проведеного семінару податківці підвищать свій професійний рівень знання податкового законодавства та інших нормативно-правових актів, які є актуальними з веденням правового режиму воєнного стану.