Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовження “робочого діалогу” з Держпраці

, опубліковано 03 лютого 2023 о 16:01

Сьогодні  також відбулася робоча зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка із заступником начальника Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Дмитром Мироненком. У заході також взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська, керівники структурних підрозділів податкової служби, а також керівники структурних підрозділів служби з питань праці.

Сергій Гришко зазначив, що в умовах воєнного стану максимально важливим є взаємодія органів виконавчої влади.

Під час зустрічі учасники обговорили спільні дії щодо подальшої співпраці, зокрема зниження рівня неофіційної зайнятості, оскільки одним з пріоритетних напрямів діяльності податкової і Держпраці є запобігання використання та виявлення незадекларованої праці. Також було обговорено низку спільних заходів, спрямованих на її подолання, оскільки в умовах воєнного стану тільки задекларована праця гарантує надходження податків до бюджету та підтримує країну у непростий час.

Враховуючи взаємні інтереси та необхідність розвитку співпраці і координації дій, був підписаний Меморандум про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДПС у Черкаській області і Центральним міжрегіональним управління Держпраці. Меморандум передбачає об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей. 

Наша взаємодія вже є традиційною і триває. 

 

Працювати легально це означає допомагати нашій країні, адже сталою економікою і спільними зусиллями ми наближаємо Перемогу!