Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» в рамках Комунікаційної платформи

, опубліковано 14 грудня 2022 о 14:40

Сьогодні, за зверненням на Комунікаційну податкову платформу заступника Голови правління Громадської спілки «Центр розвитку бізнесу»  Олександра Соколовського в Головному управлінні ДПС у Черкаській області відбулось засідання «круглого столу».

Участь у заході взяли в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко та керівники профільних підрозділів, а також члени спілки - представники підприємств і організацій області.

В ході засідання було розглянуто ряд питань зокрема, зміни, внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року №1165 щодо зупинення реєстрації податкових накладних– недопущення застосування штрафних санкцій у складний економічний період; перевірки з питань РРО, а також застосування генераторів для виробничих потреб.

Представників бізнесу було проінформовано, що у податковій службі Черкащини працюють телефонні «гарячі лінії, куди платники можуть звертатися для надання косультацій та вирішення проблемних питань.

Податкова завжди відкрита до конструктивного діалогу з бізнес- спільнотою та громадськістю тому як такі зустрічі дуже корисні для роз’яснення новацій в податковому законодавстві, а також розгляду “питань сьогодення”.

Зокрема, Сергій Гришко акцентував увагу на те, що на  Комунікаційну податкову платформу може звернутися будь-який платник чи представник громадського об’єднання індивідуально, для оперативного вирішення питань. Для цього необхідно написати звернення на електронну адресу ck.ikc@tax.gov.ua. У швидкі терміни адресату буде запропоновано механізм вирішення проблеми.