Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради

, опубліковано 08 грудня 2022 о 16:33

Сьогодні Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Черкаській області (далі – Громадська рада) провела чергове засідання, яке відбулося у форматі онлайн на платформі ˮZoom”. У засіданні взяли участь: заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська, голова Громадської ради Євгеній Нагорний, керівники профільних підрозділів та члени Громадської ради.

Тетяна Харьковська проінформувала про надходження до бюджетів всіх рівнів по області за 11 місяців 2022 року, а також  щодо діяльності Головного управління у період воєнного стану.

Начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олег Супрун розповів членам Громадської ради про зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН; подання таблиці даних платника ПДВ і подання повідомлення про розблокування ПН/РК враховуючи останні зміни, внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року №1165 ”Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних ”.

З покроковим алгоритмом дій бухгалтера при блокуванні ПН/РК в ЄРПН ознайомила Юлія Шкрябій - член ТВ ВГО АППУ в Черкаській області.

Одним з найактуальніших питань сьогодення щодо зберігання пального при використанні генераторів для власних потреб ознайомив Владлєн Кузнєцов - начальник управління контролю за підакцизними товарами.

Віталій Лушников начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб у м.Черкасах та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб проінформував про застосування штрафів за неподання об’єднаної звітності із додатками до неї.

Також від членів Громадської ради надійшло ряд нагальних питань на які надала відповідь заступник начальника відділу адміністрування місцевих податків і зборів з юридичних осіб та розгляду звернень управління оподаткування юридичних осіб.

Всі питання порядку денного розглянуто, Євгеній Нагорний подякував всім за конструктивний діалог і плідну роботу в такий непростий для країни час.