Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн зустріч для громадських організацій та аграріїв Звенигородщини

, опубліковано 10 листопада 2022 о 14:38

Сьогодні відбулась онлайн зустріч на платформі ZOOM для аграріїв та громадських організацій Звенигородщини щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку в Єдиному реєстрі податкових накладних та подання таблиці платника податку на додану вартість, в якій взяли участь начальник Звенигородської ДПІ Ірина Бистрова, керівник громадської організації «Підприємці Звенигородщини» Віктор Заєць та понад 30 учасників.

В ході зустрічі начальником управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Черкаській області Олегом Супруном та начальником відділу прогнозу, аналізу та звітності Ольгою Костенко надано присутнім необхідну консультативну допомогу щодо зупинення реєстрації ПК/РК в ЄРПН та подання таблиці платника податку на додану вартість та вичерпні відповіді на запитання.

Захід проведено в рамках комунікаційної податкової платформи задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості.

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи: ck.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.    

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!


Разом до перемоги!