Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Конструктивна співпраця для вирішення нагальних питань бізнесу

, опубліковано 08 листопада 2022 о 15:45

Актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання аграрного сектору обговорювалися сьогодні під час чергової робочої зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка з лідерами думок, представниками асоціацій, представниками громадських організацій Черкащини.

У заході взяли участь начальник управління продовольчої безпеки та мобілізаційної роботи Департаменту агропромислового розвитку Черкаської ОДА Тетяна Шендрик, голова Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Черкаській області Євгеній Нагорний, голова «Асоціації фермерів та землевласників Черкаської області» Віктор Гончаренко, голова «Спілки сільськогосподарських товаровиробників Черкаської області» Сергій Зубачов,  представники Головного управління ДПС у Черкаській області.

Під час зустрічі головна увага була приділена  змінам у  Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 №1165, внесеним постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 №1154.

Податківці звернули увагу присутніх на дотриманні порядку подання Таблиць даних та пояснень до них з метою подальшого упередження зупинки реєстрації податкових накладних платників реального сектору економіки. Запропонували для платників, які зіткнулися з блокуванням накладних, інформаційну допомогу й консультаційний супровід всього процесу розблокування. Надали присутнім презентаційні матеріали. Визначили графіки проведення семінарів в режимі онлайн на платформі ZOOM для системного вирішення проблемних питань платників.

Сергій Гришко запевнив, що податкова служба завжди на стороні сумлінного платника податків і зацікавлена в тому, щоб бізнес ефективно працював та розвивався.

Нагадуємо, що один з сучасних форматів співпраці з бізнесом - комунікаційна податкова платформа в Головному управлінні ДПС у Черкаській області продовжує активно працювати, задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості.

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи: ck.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.    

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

 

Разом до перемоги!