Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради

, опубліковано 08 вересня 2022 о 13:46

Сьогодні Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Черкаській області (далі – Громадська рада) провела чергове засідання, яке відбулося у форматі онлайн на платформі ˮZoom”. У засіданні взяли участь: в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко, голова Громадської ради Євгеній Нагорний, начальник управління оподаткування юридичних осіб Микола Гріднєв. начальник управління оподаткування фізичних осіб Володимир Жаврід  та члени Громадської ради.

Сергій Гришко проінформував присутніх про роботу Головного управління у період дії воєнного стану в Україні, зокрема озвучив надходження до бюджетів всіх рівнів по Черкаській області за 8 місяців 2022 року. За його словами, платники Черкащини добре розуміють свої завдання в цей складний час, тому дуже відповідально ставляться до сплати податків і зборів. Завдяки чому від платників Черкащини до  бюджетів надійшло 12,1 млрд грн податків і зборів та платежів, і це на 1,8 млрд грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.  

Євгеній Нагорний розповів про те, які заходи проводяться членами Громадської ради для платників Черкащини, а також щодо подальших планів співпраці.

Відповідно до порядку денного обговорено актуальні питання та фахівцями надані відповіді на запитання членів Громадської Ради. У ході засідання вирішено низку інших питань стосовно діяльності Громадської ради.

Керівник податкової служби подякував усім за участь в засіданні Громадської ради, конструктивну співпрацю та активну громадянську позицію та партнерські відносини.