Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками «Федерації роботодавців Черкащини»

, опубліковано 22 вересня 2022 о 16:16

Продовжуючи спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків, в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко провів зустріч з головою «Федерації роботодавців Черкащини» Олександром Дорошем та виконавчим директором «Федерації роботодавців Черкащини» Тетяною Яворською. У заході також взяв участь начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід.

Захід пройшов в рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, які виникають у роботі бізнесу.

Під час зустрічі учасники обговорили шляхи взаємодії щодо поглиблення співпраці з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості з виплати заробітної плати в організаціях, установах, підприємствах області, окреслили основні пріоритети у найближчій перспективі.

Сергій Гришко зазначив, що сьогодні ми маємо працювати на всю потужність, адже нелегальне працевлаштування позбавляє найманих працівників можливості захисту своїх інтересів та сприяє ухиленню від сплати податків, також позбавляє бюджетів коштів, необхідних для забезпечення збройних сил України та підтримки громадян, які постраждали від збройної агресії.

Звертаємо увагу, що для оперативного зв’язку з учасниками платформи в Головному управлінні ДПС у Черкаській області створено окрему електронну скриньку: https://ck.ikc@tax.gov.ua

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку.

Разом до перемоги!