Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками громадської організації

, опубліковано 14 вересня 2022 о 14:12

Продовжуючи політику відкритості і прозорості, використовуючи новий формат співпраці, в рамках дії комунікаційної податкової платформи, була проведена зустріч з головою Смілянської міської громадської організації «Колегія підприємців» Олександром Ніколаєвим  в онлайн режимі на платформі ZOOM.

Учасниками заходу від Головного управління ДПС у Черкаській області були заступник начальника Тетяна Харьковська, начальник Смілянської ДПІ Наталія Ведмедь та начальник управління оподаткування фізичних осіб Володимир Жаврід.

В ході зустрічі обговорено питання пільг по сплаті єдиного податку та ЄВ за ФОП для підприємців 1,2 та 3 груп єдиного податку під час воєнного стану та особливості застосування спрощеної системи оподаткування 2%.

Підсумовуючи результати зустрічі Тетяна Харьковська зазначила:  «Такі зустрічі наочно показують, що ми йдемо шляхом відкритості до платників податків, підтримки сприятливого середовища для ведення бізнесу, готові до ефективної комунікації, вирішенні проблемних питань, що постають нині перед бізнесом».