Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Взаємодія податкової служби Черкащини з бізнесом

, опубліковано 07 вересня 2022 о 14:45

Для оперативного вирішення актуальних питань, які виникають у роботі бізнесу, в рамках дії комунікаційної податкової платформи, проведена робоча зустріч з керівником громадської організації «Підприємці Звенигородщини» Віктором Зайцем  в онлайн режимі на платформі ZOOM. Учасниками заходу були: заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області (далі – ГУ ДПС) Тетяна Харьковська, начальник Звенигородської ДПІ ГУ ДПС Ірина Бистрова, начальник управління оподаткування фізичних осіб  ГУ ДПС Володимир Жаврід, головний державний податковий інспектор Звенигородського відділу податків і зборів з юридичних осіб управляння оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС Майя Снопик.

Темою сьогоднішнього зустрічі було обговорення трудових відносин та підтримка для бізнесу в умовах воєнного стану, особливостей та вимог до організацій, які займаються благодійною діяльністю  та інше.

Тетяна Харьковська наголосила, що фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області завжди готові до діалогу з громадськістю, бізнесом, особливо у разі виникнення нагальних питань, а також зазначила, що для якісного та оперативного спілкування працює комунікаційна податкова платформа. Всі звернення, які надійдуть на електронну скриньку: ck.ikc@tax.gov.ua, отримують зворотній зв'язок від податківців Черкащини.

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

Разом до перемоги!