Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центри обслуговування платників продовжують працювати та надавати послуги

, опубліковано 12 травня 2022 о 14:53

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що 22 Центри обслуговування платників, які функціонують при державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Черкаській області, працюють у звичайному режимі та продовжують надавати адміністративні послуги, консультації, приймати звітність, кореспонденцію щодо отримання адміністративних послуг, інші документи.

З інформацією про центри обслуговування платників можна ознайомитись у банері «Центри обслуговування». На сторінці кожного центру обслуговування розміщена інформація про режим роботи ЦОП, адреса ЦОП, схема проїзду, номери телефонів (в т.ч. мобільні), та інформація про місця надання електронних довірчих послуг. Також, на сторінці кожного ЦОП можна скористатись активним посиланням «Адміністративні послуги, що надаються Головним управлінням ДПС».

Нагадуємо, що для зручності, комфортності платників податків в умовах дії правового режиму воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 14 березня 2022 року № 133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.