Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча поїздка до м.Умань для участі у засіданні міжвідомчої робочої групи

, опубліковано 28 січня 2022 о 15:50

Днями заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області  Анатолій Мовчан взяв участь у засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Уманської міської ради, яку провела  міський голова - Ірина Плетньова.

Під час засідання розглянуто  питання  про недопущення виплати заробітної плати працівникам меншої законодавчо-встановленого мінімального розміру, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення та про вжиті заходи у  2021 році на підприємствах та в установах міста.

У роботі групи також взяли участь начальник Уманської ДПІ Катерина Мовчан, начальник Уманського відділу податків і зборів та проведення камеральних перевірок з фізичних осіб Владислав Якубенко, представники виконавчих органів місцевого самоврядування, територіальних органів Пенсійного фонду України, Фонду соціального страхування України, фахівців служби зайнятості, які є членами  міжвідомчої робочої групи. На засідання були запрошені суб’єкти господарювання міста, які у  звітному періоді 2021 року  виплатили працівникам заробітну плату менше та на рівні  мінімального розміру. Присутніх керівників підприємств заслухано, надано роз’яснення щодо дотримання чинного законодавства з оплати праці  та  правильності подання статистичних звітів.

За результатами засідання прийняті відповідні рішення, які знаходяться на постійному контролі.

Також під час заходу були оголошені сумлінні платники податків.