Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків та громадян!

, опубліковано 11 січня 2022 о 16:48

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Черкаській області наголошує, що Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) спільно з громадською організацією «Антикорупційний штаб», з метою виявлення можливих корупційних ризиків у діяльності публічних службовців та попередження порушень вимог і обмежень, встановлених Законом України «Про запобігання корупції», створено та запущено перший цифровий інструмент для виявлення прихованих інтересів у публічних службовців – портал «Приховані інтереси» (далі – Портал).

Алгоритми Порталу дозволяють виявляти 11 типів можливих ризиків, використовуючи для цього інформацію з відкритих джерел, завдяки чому пришвидшується процес пошуку можливих порушень та прослідковуються зв’язки, які майже неможливо виявити самостійно. Так, Портал допомагає шукати зв’язки між особами та компаніями, які беруть участь у тендері в установі, де працював чи працює службовець, посадовців, що працюють з близькими особами в одному органі, а також перевіряти чи не отримував державний службовець ризикові подарунки.

Інформацією на порталі вже користуються працівники НАЗК. Також він може стати у нагоді Національній поліції, антикорупційним уповноваженим, громадським активістам та небайдужим громадянам, для пошуку прихованих інтересі та порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Користуватись Порталом можливо за посиланням – https://interes.shtab.net/.

Також у Головному управлінні ДПС у Черкаській області нагадують, що у разі наявності інформації щодо протиправних дій посадових та службових осіб Головного управління ДПС у Черкаській області, Ви завжди можете повідомити про вказані факти будь-яким зручним способом:
- з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: вул. Хрещатик, 235, м. Черкаси, 18002;
- на офіційну електронну адресу ГУ ДПС у Черкаській області: ck.official@tax.gov.ua;
- засобами телекомунікації, безпосередньо до відділу з питань запобігання та виявлення корупції, за телефоном: 0472 – 33-91-27
- на офіційну електронну адресу відділу з питань запобігання та виявлення корупції:  ck.szvk@tax.gov.ua
- через поштову скриньку, розміщену в холі адміністративної будівлі Головного управління ДПС у Черкаській області, за адресою: вул. Хрещатик, 235, м. Черкаси;
- у письмовому вигляді через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції.