Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча нарада щодо погашення заборгованості з ЄВ

, опубліковано 30 листопада 2021 о 15:54

Сьогодні, в приміщенні Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області відбулась нарада щодо обговорення спільних заходів з метою погашення заборгованості з ЄВ.

На нараді були присутні начальник управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Черкаській області Олег Коваль, заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Віталій Таран, заступник начальника управління Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Олена Богдан, заступник начальника управління – начальник відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції Алексина Гайдар.

Станом на 01.01.2021 заборгованість зі сплати єдиного внеску складала 237,1 млн гривень. Протягом січня-жовтня поточного року заборгованість зменшилась на 10,8 млн гривень, або на 4,6%, і станом на 01.11.2021 склала 226,3 млн гривень, в т.ч. по юридичних особах – 87 млн гривень та фізичних особах – 139,3 млн гривень.

В ході проведення наради було узгоджено план напрацювання додаткових дієвих заходів щодо стягнення заборгованості , адже, одним із джерел для наповнення бюджету є погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску.