Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Черкащині вшанували пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби

, опубліковано 01 листопада 2021 о 15:33

З нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України керівництвом Головного управління ДПС у Черкаській області проведена святкова нарада з колегами - ветеранами та пенсіонерами податкової служби.

Начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк в своєму привітанні до присутніх наголосив, що це в першу чергу свято поваги до людей, які стояли біля витоків створення податкової служби, які віддали роки свого життя, свою енергію, наснагу, знання і досвід заради розвитку податкової справи в Україні. Крім того, очільник висловив сподівання, що й надалі старше покоління податківців не залишиться осторонь загальної справи та продовжить надихати молодь на нові досягнення.

Під час заходу були вручені подяки ветеранам податкової служби - Голові Ради місцевого осередку Громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби  України» Черкаської області Галині Соколовській та Голові Ради Черкаської обласної організації профспілки працівників органів ДПС Анатолію Кучеренку за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, безцінний досвід для нового покоління податківців, захист прав та підтримку законних інтересів ветеранів служби, збереження і примноження кращих традицій, що склалися в органах ДПС.

Також вручені подяки кращим працівникам з багаторічним досвідом роботи за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, відповідальність, вагомий особистий внесок у розвиток та діяльність податкової служби.

У своєму вітальному слові керівник щиро подякував ветеранам та колегам за їх активну участь у сьогоденні податкової, за їх професіоналізм та відданість справі.