Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Партнерська участь податківців у семінарі для бізнесу та громадських організацій

, опубліковано 27 жовтня 2021 о 09:17

В рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021- 2025 роки, продовжується партнерська участь Головного управління ДПС у Черкаській області у семінарах запроваджених Департаментом регіонального розвитку Черкаської ОДА в партнерстві із Смілянською міською радою, за участі Головного управління Держпродспоживслужби у Черкаській області, Черкаського обласного відділення Фонду соціального страхування України.

Відтак, 26 жовтня  заступник начальника Смілянської ДПІ Світлана Грошева, начальник Смілянського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Олександр Кириченко та начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок у м. Черкасах управління податкового адміністрування фізичних осіб Віталій Лушников  взяли участь у семінарі для представників бізнесу проведеного у м. Сміла та виступили з  питань нововведень в Податковому законодавства.

Під час семінару фахівцями податкової проінформовано щодо таких нововведень законодавства: одноразове (спеціальне) добровільне декларування, РРО і ПРРО, порядок проведення перевірок, штрафні санкції; об’єднана звітність – податковий розрахунок сум доходу, нарахованого(сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

В ході семінару фахівцями податкової надано необхідну консультативну допомогу та відповіді на всі запитання учасників. 

Фахівцями інших учасників заходу були розкриті питання: електронних лікарняних, санітарних епідемічних норм та вакцинацію.

Учасниками навчального семінару стали понад 40 осіб, серед яких - роботодавці, підприємці, фахівці кадрових служб і бухгалтери.

Звертаємо увагу, що наступний семінар відбудеться 29 жовтня за адресою: м. Золотоноша, вул. Садовий проїзд, 8 (міська рада, 2 й поверх, зал засідань)