Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота з громадами – тенденція часу

, опубліковано 13 жовтня 2021 о 09:36

З метою вдосконалення та поглиблення взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування для реалізації спільних цілей і завдань місцевого значення, 12 жовтня 2021 року о 10 годині в сесійній залі Звенигородської районної ради відбулось засідання «круглого столу» за участю представників центральних та місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування на тему: «Впровадження сучасних інструментів управління землями в умовах нового земельного законодавства». На засіданні були присутні представники всіх територіальних громад Звенигородського району.

 

З метою забезпечення ефективної взаємодії Головного управління ДПС у Черкаській області з територіальними громади у засіданні взяв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан.

У вигляді презентаційних матеріалів Анатолій Мовчан продемонстрував шляхи та резерви збільшення надходжень ПДФО по суб’єктах господарювання, які нараховують заробітну плату менше законодавчо встановленого рівня; також резерви надходжень від сільгосппідприємств, які мають ризик недоплати ПДФО (операція «Урожай-2021»).

В процесі спілкування було надано відповіді на всі питання представників громад.

Наприкінці виступу Анатолій Мовчан також акцентував увагу присутніх на кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка стартувала з 01 вересня 2021 року і триватиме до 01 вересня 2022 року.

Робота з громадами проводиться на постійній основі.