Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник податкової Черкащини взяв участь у зустрічі губернатора із представниками Української Ради Бізнесу

, опубліковано 01 липня 2021 о 16:50

Сьогодні начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк взяв участь у зустрічі голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка з президентом Асоціації виробників України, членом Ради Асоціації, засновником KTD Group Олександром Громилко та представниками Української Ради Бізнесу.

Також були присутні президент Української Федерації Індустрії Безпеки, засновник ТОВ «КС-МЕХАТРОНІКС» Анатолій Долинний, експерт Української Федерації Індустрії Безпеки Сергій Блажевич, голова правління Асоціації Софтвер Юкрейн, засновник Softline/Intecracy Group Юрій Сивицький, заступник директора ТОВ «Ежіс Україна» Максим Свірський.

Зустріч була побудована з питань налагодження діалогу та співпраці УКР з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Спільно із представниками бізнесу обговорили ідеї інвестпроєктів у сфері освіти, громадської безпеки та транспорту, надання публічних послуг. Зазначені напрями відповідають Стратегії розвитку Черкаської області до 2027 року. В області зацікавлені в їхній реалізації.