Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь у спільній нараді з ПФУ та виконавською службою Черкаської області

, опубліковано 24 червня 2021 о 16:18

23 червня відбулась спільна нарада Пенсійного фонду, Державної податкової служби та Управління забезпечення примусового виконання рішень у Черкаській області, відповідно до плану спільних заходів щодо погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та відновлення страхового стажу застрахованих осіб на 2021 рік.

Так, під час засідання обговорено нагальні питання скорочення недоїмки з єдиного внеску та виконання завдань із наповнення бюджету Пенсійного фонду України.

Учасники наради обговоривши проблемні питання, прийняли рішення добитись тимчасового обмеження виїзду за кордон платників із значними сумами заборгованості, а також щодо проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів  для запобігання виникнення заборгованості. Зокрема, домовилися про подальшу співпрацю задля скорочення заборгованості з єдиного внеску.


Довідково: заборгованість зі сплати єдиного внеску станом на 01.06.2021 року мають 11284 платники на суму 239,1 млн гривень.