Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у галузевому форумі: «УКРЛЕГПРОМ: Промисловий діалог з владою»

, опубліковано 09 червня 2021 о 16:37

Сьогодні відбувся галузевий форум: «УКРЛЕГПРОМ: Промисловий діалог з владою», в якому взяв участь начальник Головного управління ДПС у Черкаській  області Антон Царюк.

Антон Царюк зазначив, що легка промисловість була та залишається однією з пріоритетних галузей економіки, завдяки розвитку якої збільшується економічний потенціал держави.
Податківець проінформував присутніх, що в легкій промисловості області на сьогоднішній день функціонує більше 90 юридичних та 314 фізичних осіб – підприємців, які у 2020 році перерахували до бюджетів усіх рівнів 88 млн грн податків, а за 5 місяців 2021 вже 45 млн гривень.

Також, начальник Головного управління ДПС у Черкаській області зазначив, що податкова служба відкрита до діалогу і вирішення проблемних питань, зокрема шляхом оперативного і якісного роз’яснення платникам змін у податковому законодавстві, використовуючи всі доступні медійні засоби, а також надаючи індивідуальні податкові консультації.

На завершення свого виступу Антон Царюк привітав всіх представників легкої промисловості з прийдешнім професійним святом – Днем працівників легкої промисловості. Побажав нових успіхів на шляху до економічного зростання і процвітання галузі, подальшого розвитку і нарощування конкурентних переваг.