Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергове виявлення та припинення нелегальної торгівлі фальсифікованими алкогольними напоями

, опубліковано 14 травня 2021 о 15:06

Працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області спільно із співробітниками Головного управління ДФС у Черкаської області в ході проведення контрольно-перевірочних заходів на території міста Черкаси встановлено факти незаконного виробництва та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв через роздрібну мережу з порушенням вимог чинного законодавства України.

В ході проведення перевірки було встановлено, що суб’єкти господарської діяльності на території м. Черкаси в складському приміщенні  встановили обладнання для підпільного виробництва та розливу виготовлених за допомогою зазначеного обладнання фальсифікованих алкогольних напоїв.

Реалізацію саморобних алкогольних напоїв суб’єкти господарської діяльності здійснювали через торгівельні об’єкти на території м. Черкаси, в мережі Internet за допомогою спеціально створеного сайту.

За результатами вжитих заходів вилучено близько тонни такої продукції на загальну вартість понад 450 тис. гривень та все обладнання для підпільного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв і порожню тару для їх розливу.