Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виявлення та припинення нелегальної торгівлі фальсифікованими алкогольними напоями

, опубліковано 14 травня 2021 о 13:46

Працівниками управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області спільно зі співробітниками Головного управління ДФС у Черкаській області, в результаті проведених заходів спрямованих на протидію ринку нелегальної торгівлі підакцизними товарами, у тому числі алкогольними напоями, виявлено та припинено діяльність з роздрібної торгівлі фальсифікованими алкогольними напоями суб’єктами господарювання, що проваджують господарську діяльність на території м. Умань та одного з населених пунктів Тальнiвського району.

Так, в ході проведення контрольно-перевірочних заходів встановлено: факти реалізації/зберігання з метою подальшої реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв.

За результатами вжитих заходів з незаконного обігу, співробітниками Головного управління  ДФС у Черкаській області вилучено понад 65 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, що зберігались у пластикових ємкостях об’ємом 5 літрів та у тарі «Бег ін Бокс» об’ємом 3 літри, що не марковані марками акцизного податку встановленого зразка.

Крім того, за порушення порядку провадження господарської діяльності організаторам нелегального продажу фальсифікованої продукції загрожує адміністративна відповідальність передбачена ст. 177-2 КУпАП.