Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

При Головному управлінні ДПС у Черкаській області відбулось засідання комісії Громадської ради

, опубліковано 29 квітня 2021 о 15:54

Сьогодні, 29 квітня 2021 року було проведено засідання комісії Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області в режимі онлайн на платформі «Zoom». Участь у засіданні взяли начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан, начальник Державної податкової інспекції у м.Черкасах Олександр Коваленко, начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід, начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області Олександр Байда, голова комісії з питань малого та середнього бізнесу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області Ольга Ракова та члени Громадської ради.
Зі вступним словом до членів комісії Громадської ради звернувся начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, який відкрив засідання, привітав усіх присутніх з наступаючими святами та побажав плідної співпраці.
На засіданні були обговорені проблемні питання малого і середнього бізнесу, на які керівники та фахівці профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Черкаській області надали вичерпні відповіді та зазначили, що у роботі будуть враховані всі зауваження і пропозиції.
Голова комісії з питань малого та середнього бізнесу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області Ольга Ракова подякувала за  злагодженість у роботі та належну організацію засідання.