Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями надано роз’яснення щодо використання РРО

, опубліковано 09 квітня 2021 о 10:04

Податківці Черкащини продовжують роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання щодо застосування  програмних РРО з 2021 року.
Так, фахівцями Головного управління ДПС у Черкаській області надано роз’яснення щодо останніх новацій та нюансів щодо використання РРО під час зустрічей в магазинах «Фрукти, овочі», «Наш сад», «Дитячий одяг», «Смайлик» та інших у м. Шпола.
Приватних підприємців проінформовано, що Законом України від 01.12.2020 року №1017-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та скасування механізму компенсації покупцям (споживачам) за скаргами щодо порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій частини суми застосованих штрафних санкцій» змінено умови застосування РРО платниками єдиного податку, перенесено терміни обов’язкового застосування РРО,  а також надано роз’яснення щодо переваг програмних РРО у порівнянні із традиційними касовими апаратами.