Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наповнення місцевих бюджетів та розвиток ТГ є пріоритетним і в роботі податкової служби області

, опубліковано 29 березня 2021 о 17:28

Керівник податкової служби області Антон Царюк прийняв участь у першому установчому засіданні Комісії обласної державної адміністрації з вирішення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у бюджетній та податковій сферах, під головуванням очільника обласної державної адміністрації Олександра Скічка.
У своєму виступі Антон Царюк зазначив, що на території Черкаської області Державною податковою службою України запроваджено пілотний проект взаємодії з територіальними громадами по наповненню місцевих бюджетів. У рамках проекту розроблено та затверджено стратегію взаємодії Головного управління ДПС у Черкаській області з територіальними громадами, закріплено трирівневе кураторство над громадами. Також, представив присутнім покроковий алгоритм відпрацювання невикористаних резервів за кожним джерелом надходжень.
Задля покращення ситуації з наповненням місцевих бюджетів, зокрема в територіальних громадах на Черкащині, створено комісію з вирішення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у бюджетній та податковій сферах. У пріоритеті максимальне наповнення місцевих бюджетів та збільшення рівня фінансової спроможності таких громад.
Засідання комісії планують проводити щомісяця за участі профільних структур області: Департаменту фінансів ОДА, податкової служби, Держгеокадастру, Пенсійного фонду області, управління Держпраці та інших контролюючих і правоохоронних органів.
З кожною громадою працюватимуть індивідуально, аби досягти максимальної результативності.