Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податківців з територіальними громадами Звенигородщини

, опубліковано 24 березня 2021 о 15:51

У рамках співпраці  з територіальними громадами податківці провели  робочу зустріч з головами Шевченківської та Водяницької територіальних громад. Начальник Звенигородської ДПІ Ірина Бистрова, начальник Звенигородського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб   Володимир Різник та інші фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області  провели захід у приміщенні Звенигородської державної податкової інспекції.
Метою заходу стала співпраця податкової з місцевими громадами, так як і податкова служба і керівники територіальних громад зацікавлені у вдосконаленні  процесу адміністрування податків, від якого залежить стан наповнення бюджетів. Особливу увагу учасники заходу приділили кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році, а саме організації спільної роботи по залученню до декларування «одноосібників», які отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції, та фізичних осіб, що отримують доходи від здачі власних земельних паїв в оренду іншим громадянам.
Наразі, робота з територіальними громадами продовжується, податкова служба Черкащини всіляко сприяє плідним взаємовідносинам і надає практичну допомогу з роз’яснення податкового законодавства.