Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Творчі надбання податківців Черкащини увійшли до збірки

, опубліковано 17 березня 2021 о 14:12

За сприяння громадської організації «Всеукраїнської асоціації ветеранів Державної податкової служби України» вийшла збірка «Творчі податківці», в якій висвітлено цікаве творче життя людей, в тому числі і черкащан, які мають творчі надбання.
Понад напружену і важливу державну та суспільну діяльність значна кількість ветеранів і працюючих фахівців мають свої індивідуальні творчі захоплення.
Так, зокрема, були зібрані відомості про творчих людей податкової служби Черкащини, їх цікаві уподобання та вагомі успіхи, які увійшли до книжки «Творчі податківці», яка присвячується 30-річному ювілею з дня створення податкової служби України.
У Головному управлінні ДПС у Черкаській області проведено урочистий захід, під час якого заступник начальника Тетяна Харьковська вручила книгу та подякувала за особистий внесок в реалізації державної податкової політики, багаторічний досвід, творчість, внутрішню силу та красу, якою  творчі особистості-податківці, талант яких описаний в збірці діляться з оточуючими. Це - Володимир Федченко, Петро Бурєєв, Людмила Дяченко, Олег Зайченко.
Також збірку вручено голові Ради ветеранського осередку Галині Соколовській.