Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Плідна співпраця задля спільного результату!

, опубліковано 26 лютого 2021 о 16:16

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що робота у напрямку співпраці з територіальними громадами продовжується.    
Відтак, 25 лютого 2021 року заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Юрій Кучеренко та начальник  управління контролю за підакцизними товарами Олександр Кужим взяли участь у вебінарі для територіальних громад.
Податківці виступили на тему: “Надходження до місцевих бюджетів від реалізації підакцизних товарів”  зазначивши, що бюджети територіальних громад  отримують суттєвий фінансовий ресурс завдяки зарахуванню до їх загального фонду акцизного податку.  
Участь у вебінарі взяли: кадровики, начальники відділів кадрів, головні бухгалтери, спеціалісти, начальники фінансових відділів з Черкаської, Полтавської, Запорізької  та Чернівецької областей.
Такі вебінари вже стали регулярними і направлені на ефективне використання органами місцевого самоврядування наявних резервів збільшення надходжень дохідної частини бюджетів для економічного розвитку таких громад.