Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяни Харьковської з нагоди Дня Українського козацтва, Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!

опубліковано 13 жовтня 2020 о 14:35

Шановні захисники незалежної України!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника України. Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Це подвійне свято символізує відданість, силу та незламність.  Сьогодні ми згадуємо історію українського народу, вшановуємо  героїв, які віддали своє життя за незалежність нашої держави та дякуємо тим, хто продовжує захищати країну від агресорів.

Ми дуже цінуємо вашу могутню силу, міцний захист і неймовірну витривалість. Бажаємо, щоб фортуна завжди супроводжувала вас в дорозі, любов і достаток панували в ваших родинах, тепло і затишок зігрівали душу. Нехай усі дороги ведуть до щастя і нових перемог, будь-які починання дають відмінний результат і гарний настрій. Нехай будь-яка вершина підкоряється вашій мужності та наполегливості. Зі святом!

 

З найкращими побажаннями

В.о. начальника Головного управління
ДПС у Черкаській області                                    Тетяна ХАРЬКОВСЬКА