Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області

, опубліковано 21 вересня 2020 о 11:38

Головне управління ДПС у Черкаській області  повідомляє, що відбулось чергове робоче засідання Громадської ради.
У ході засідання взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна ХАРЬКОВСЬКА заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій МОВЧАН, члени громадської ради, начальники управлінь та працівники відділів з профільних  питань, які були внесені до порядку денного.
Під час виступу Тетяна ХАРЬКОВСЬКА наголосила: «Законодавчі новації дуже важливі для платників, оскільки осучаснюють процес адміністрування та сплати податків. Необхідно проводити за даним напрямком активну й цілеспрямовану роз’яснювальну роботу, це сприятиме практичному застосуванню податкових новацій заради успішних результатів як для бізнесу, так і податківців». Також в.о. начальника наголосила, що керівництво та фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області завжди відкриті до співпраці.
Анатолій МОВЧАН, під час виступу проінформував членів громадської ради щодо діяльності ГУ ДПС у Черкаській області за 8 місяців 2020 року.
    Під час засідання обговорені питання про актуальні зміни у податковому законодавстві, а також вирішено низку інших питань стосовно податкового законодавства та  діяльності Громадської ради.
У свою чергу голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області  Лора  РУБЧЕНКО подякувала за  злагодженість у роботі та належну організацію засідання.