Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС відбувся онлайн семінар з управління змінами в рамках переходу до єдиної юридичної особи

, опубліковано 15 вересня 2020 о 16:51

Темою чергового онлайн семінару з управління змінами, який відбувся в ДПС за участі Голови ДПС Олексія Любченка, його заступників Наталії Рубан, Михайла Тітарчука, Євгена Олейнікова та Наталії Калєніченко та експертів Офісу технічної допомоги Мінфіну США Феріса Фінка, Філа Бренда та Дона Мейнворінга, стало впровадження єдиної юридичної особи. Учасники обговорили переваги функціонування ДПС в нових умовах та методики управління змінами, які податкова служба впроваджує у свою діяльність.

«Ми маємо чудову нагоду обговорити механізм впровадження єдиної юридичної особи ДПС та донести своє бачення оновленої податкової сервісної служби. Ми зацікавленні у створенні дієвого державного органу і до процесу реформування залучаємо кваліфікованих міжнародних експертів. Впевнений, що завдяки досвіду наших колег ми зможемо ефективно  управляти змінами, що призведе до результативних та позитивних перетворень в роботі всієї структури», – наголосив Голова ДПС Олексій Любченко.

За його словами, завдяки впровадженню нового механізму, ДПС отримає можливість централізованої розробки політики відомства, уніфікованого організаційного спрямування, стратегічного і оперативного планування та дослідження дотримання законодавства. Також буде посилено нагляд центрального апарату за функціональними напрямами та застосовано концепцію делегування повноважень для прийняття рішень.