Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

29 серпня День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави

, опубліковано 31 серпня 2020 о 08:45

Відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією.
Минулого року 23 серпня Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №621/2019 «Про День пам’яті» відповідно якому в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Дата приурочена до дня великих втрат української армії на Донбасі – дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.
До вшанування загиблих хвилиною мовчання та покладання квітів  до стели загиблим воїнам в АТО/ООС та до пам`ятника генерал-майору Ігорю Момоту  долучились працівники Головного управління ДПС у Черкаській області  разом з представниками обласної та міської влади, активістами, добровольцами та духовенством.