Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Встановлено безліценційну торгівлю підакцизною групою товарів

, опубліковано 10 грудня 2019 о 12:00

Встановлено безліценційну торгівлю підакцизною групою товарів

Працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області здійснюються заходи по відпрацюванню суб’єктів господарювання Черкаської області щодо дотримання вимог законодавства у сфері обігу та реалізації підакцизною групою товарів.
Так, при  проведенні фактичної перевірки фізичної особи підприємця Смілянського району, встановлено факти зберігання, з метою подальшої реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразку (494 пачки) та прозорої рідини з характерним запахом спирту в пластиковій тарі (179 літрів) без відповідних марок акцизного податку встановленого зразка, та без супровідних документів. За вищезазначені порушення до фізичної особи підприємця будуть застосовані штрафні фінансові санкції у розмірі 153,6 тис. гривень.
Також, при проведенні фактичної перевірки товариства з обмеженою відповідальністю Жашківського району встановлено факт реалізації та факт зберігання, з метою подальшої реалізації, а саме: тютюнових виробів на суму – 2,6 тис. грн., алкогольних напоїв на суму – 16,8 тис. грн., та пального на суму – 34,6 тис. грн., без придбання відповідних ліцензій та без супровідних документів. За вищезазначені порушення до товариства будуть застосовані штрафні фінансові санкції у розмірі 408,4 тис. гривень.