Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні нагадування платникам! Особливості перерахування податків, зборів та ЄСВ з 1 жовтня 2019 року

, опубліковано 12 жовтня 2019 о 13:11

У зв’язку із запитаннями платників наводимо посилання на реквізити рахунків для перерахування платниками Черкаської області податків, зборів, платежів та ЄСВ відкриті Державною казначейською службою України за стандартом ІВАN, які відкриті з 1 жовтня 2019 року:

Реквізити рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів (діють з 1 жовтня 2019 року)

 

Реквізити рахунків для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування (діють з 1 жовтня 2019 року)

 

Їх можна завантажити у розділі «Бюджетні рахунки» субсайту територіальних органів ДПС у Черкаській області та переглянути у центрах обслуговування платників державних податкових інспекцій Черкаської області. Реквізити рахунків по Україні можна завантажити у розділі «Бюджетні рахунки» порталу ДПС.

Наголошуємо, що єдиний внесок починаючи з 1 жовтня перераховується виключно на рахунки ДПС для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування, відкриті Державною казначейською службою України відповідно до вимог стандарту IВАN.

З 1 жовтня платники Черкаського району, у зв’язку з реорганізацією управління Державної казначейської служби України у Черкаському районі (приєднано до управління Державної казначейської служби України у м. Черкасах) сплачують податки і збори за реквізитами м.Черкас (у реквізитах позначено «УК у м.Черкасах/Черкаський р-н»).