Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Статистика ГУ ДПС у Черкаській області: видача та анулювання ліцензій, результати контрольної роботи - 2019

, опубліковано 15 жовтня 2019 о 13:09

Як поінформували в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Черкаській області, за результатами проведених 171 фактичної перевірки встановлено ряд порушень порядку зберігання, транспортування та реалізації алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пальним. Застосовано штрафних санкцій на майже на 3 млн. гривень. Зокрема виявлено зберігання та продаж фальсифікованих алкогольних напоїв, у непризначеній тарі, реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, без марок акцизного збору або з підробленими марками, провадження безліцензійної торгівлі алкогольними напоями, тютюнової продукції та пальним.

В результаті проведення спільних заходів з працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Черкаські області з незаконного обігу вилучено підакцизні товари на суму 32 млн. гривень.

Від початку року анульовано 395 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 232 – тютюновими виробами, 12 ліцензій анульовано за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім