Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Христинівська ДПІ – про електронні сервіси ДПС

опубліковано 11 жовтня 2024 о 08:37

Фахівці Христинівської  ДПІ на постійній основі здійснюють прийом осіб, які звертаються за отриманням адміністративних послуг, та надають відповідні роз’яснення вимог чинного податкового законодавства.
Так, під час зустрічі платникам роз’яснили порядок повернення платежів з бюджету; отримання Витягу щодо стану розрахунків платників з бюджетами та сплати єдиного внеску; заповнення реквізитів платіжної інструкції під час сплати бюджетних/небюджетних платежів; механізм сплати платежів з використанням єдиного рахунку.  

У ході спілкування також надали консультацію щодо встановлення та використання застосунку «Моя податкова», роз’яснили стосовно можливості в режимі реального часу дізнатися про наявність/відсутність податкового боргу, подати податкову декларацію на податкову знижку, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування податків.  

Податківці нагадали й про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет», мобільного застосунку «Моя податкова» та електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Черкаській області за адресою: ck.ikc@tax.gov.ua.  

Під час консультацій учасників ознайомлюють з основними аспектами Національної стратегії доходів до 2030 року та заходами ДПС з ïї впровадження.